Elk jaar organiseert Skills2Score 2 keer een Voetbalkamp!

Tijdens dit kamp zul je 3 dagen lang met voetballen bezig zijn. We gaan trainen, spelen wedstrijden & organiseren ook nog externe activiteiten! 

Een dag start om 09.30 uur. Iets later start het ochtendprogramma. Tegen het middaguur (12.00 uur) staat er voor alle deelnemers een lunch klaar in de kantine en wordt de voetbalkennis van onze deelnemers altijd getest d.m.v. een heuse voetbalquiz. Rond de klok van 13.00 uur wordt de dag weer hervat met partijspellen en verschillende competitie-elementen. Op de woensdagmiddag vindt er een externe activiteit plaats. Elke dag eindigt rond 15.30 uur.

Tijdens de trainingen houdt Skills2Score rekening met leeftijden en niveaus, zodat elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau traint. De trainingen worden verzorgd door deskundige trainers. De trainers gaan dus met jou aan de slag om jou de allernieuwste trucjes en skills aan te leren. Naast dat elke deelnemer op zijn/haar niveau traint, is er veel oog voor de individuele aandacht en persoonlijke benadering.

Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalvereniging, iedereen is bij ons welkom! Het maakt dan ook niet uit in welk team of bij welke club je speelt. Kinderen van 5 tot en met 14 jaar kunnen zich aanmelden voor dit evenement.

 

Wat krijg je ervoor precies?
– 3 dagen voetbalplezier onder leiding van deskundige trainers.
– Elke middag een gezonde lunch.
– Een Skills2Score shirt (kampeditie).
– Externe activiteiten
– Elke deelnemer krijgt na afloop een leuk aandenken.
– individuele- en teamprijzen voor de winnaars.

Kosten: slechts 89,95 euro!