Nieuws

EK Voetbalkamp was een groot succes!!

3 dagen voetbalplezier bij skills2score.

Site7

Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 juli  2016 was het sportcomplex van ZVV De Esch het decor van 3 dagen voetbalplezier. Skills2score organiseerde in deze eerste week van de zomervakantie een heuse voetbal3daagse, waarbij allerlei facetten van voetbal naar voren kwamen.
In totaal deden er maar liefst 67 deelnemers mee aan deze voetbal3daagse, een aantal waar skills2score eigenaren Bart Benneker en Tomas Elbersen zeer trots op zijn. Je maakt vooraf verwachtingen, maar dit heeft alles overtroffen. We zaten helemaal vol!

[column col=”1/4″] site5[/column]

Dinsdagochtend kwamen alle deelnemers voor het eerst bij elkaar, ontvingen ze een uniek skills2score shirt en volgde er een korte uitleg. Rond de klok van 10.15 uur begon het sporten dan ook, de groep werd in 2-en gesplitst. De jongere kinderen trainen hun skillsvaardigheden, ook werden bij deze groep enkele sprint- en sprongtesten afgenomen. De ouderen begonnen deze 3daagse met een boks- en high intensiteit training. Deze activiteiten werden uitgevoerd door Fysio Cure en Makoto Gym, deze twee partners zorgden ervoor dat kinderen inzicht kregen op welke wijzen hun helden (profvoetballers) nog meer trainen.

Woensdag 21 juli was het tropisch warm in Nederland, waardoor we genoodzaakt waren om een uur eerder te starten. De gezondheid van kinderen staat namelijk voorop! Vanaf 9.00 uur werd er aan de Copacabana van Oldenzaal (Vondellaan 12) bij de omni vereniging een fantastisch beachvoetbal toernooi afgewerkt. Ploeteren in het zand werd afgewisseld met spectaculaire hoogstandjes, waaronder de bekende omhaal. Na de lunch was het tijd om af te koelen en werd het programma iets aangepast. De aanwezige zwembadjes zorgden ervoor dat er voldoende mogelijkheden waren om even een frisse duik te nemen.

En ook de laatste dag van deze 3daagse was er één om van na te genieten, technische vaardigheden in overvloed. De 3daagse werd afgesloten met de finale van het EK toernooi. De voorrondes op dinsdagmiddag waren al spannend, maar richting de finale van het toernooi werd het als maar spannender. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen in de finale, na een zinderende penalty serie ging België met de cup er vandoor. Het versloeg Duitsland met 11-10.

De 3 dagen werden centraal afgesloten met een prijsuitreiking. De prijswinnaars werden in het zonnetje gezet, maar natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis. Iedereen ontving een persoonlijk certificaat en een skills2score bidon, die met deze weersomstandigheden zeer goed van pas komt.

Wij bedanken alle deelnemers ontzettend voor hun inzet en enthousiasme, jullie hebben ervoor gezorgd dat we kunnen terug kijken op 3 fantastische dagen.

In de laatste week van de zomervakantie organiseert skills2score wederom een 3daagse. Voor deze 3 daagse zijn nog plekken beschikbaar. Wil jij de zomervakantie sportief afsluiten? Meld je snel aan. Aanmelden is mogelijk via;  http://www.skills2score.nl/aanmelden/voetbal3daagse-2/

Ook kunt u contact opnemen met skills2score via info@skills2score.nl.

Een fijne zomervakantie!

eindfoto2